datum tijd activiteit
zondag 19 januari 15:00 Zondagmiddagborrel bij JANS'
dinsdag 21 januari 09:31 Met OV naar de Hermitage in Amsterdam

NIEUWJAARSBIJEENKOMST OP VRIJDAG 10 JANUARI 2020
Op vrijdag 10 januari ontmoeten we elkaar om te proosten op het nieuwe jaar.

- Ontvangst met koffie of thee met iets lekkers
- Welkom door de voorzitter Miriam Groensmit
- Gezellig samen puzzelen met prijsjes
- Onder het genot van een glaasje en lekkere hapjes fijn bijpraten.

Wij hopen veel van onze leden op deze Nieuwjaarsbijeenkomst te mogen begroeten.

Wat: Nieuwjaarsbijeenkomst
Wanneer: Vrijdag 10 januari 2020
Tijd: 14.00 tot 16.00 uur
Waar: Elleboogzaal in Nieuw Schoonoord, Hoofdstraat 12, 6881 TV Velp

Opgeven: bij Ria ten Broeke
telefoon: 026-4430357

Kosten : € 5,00 per persoon over te maken op rekening NL26INGB0002536296 t.n.v. Vereniging Zestig Plus-Arnhem e.o.

Annuleren : tot 6 januari kunt u kosteloos annuleren.

DINSDAG 21 JANUARI MUSEUMBEZOEK MET OPENBAAR VERVOER
Op dinsdag 21 januari gaan we per trein naar de Hermitage in Amsterdam, om de tentoonstelling 'Juwelen' te bezoeken. We zien daar de ongekende rijkdom waarmee de tsarenfamilies en hun verwanten zich tooiden aan het Russische hof in de achttiende en negentiende eeuw: zowel uitbundige als verfijnde gouden en zilveren sieraden, al dan niet ingelegd met edelstenen, met bijbehorende jurken en schoenen. Een feest om te zien!

We treffen elkaar op Centraal Station Arnhem op spoor 11. Om 9.31 uur vertrekt de trein naar Amsterdam Amstel. We nemen dan de metro naar het Waterlooplein. Het is dan nog een paar minuten lopen naar de Hermitage. Neem dus ook je OV-kaart mee voor de metro.

In het museum is gelegenheid om koffie te drinken en eventueel kun je daar ook lunchen.

Met je museumkaart betaal je voor deze tentoonstelling € 2,50 extra. Zonder museumkaart is de toegang € 18,00.

Kijk a.u.b. van te voren welke treinkaart je hebt. In 2020 mag met een abonnement nog gereisd worden tussen 16.00 en 18.30 uur, maar met kaartjes van Kruidvat, Blokker e.d. mag dat niet. Overigens vertrekken we gezamenlijk naar Amsterdam, maar de terugreis wordt op eigen gelegenheid gemaakt. Om 15.33 vertrekt een trein van Amsterdam Amstel, naar Arnhem. Je kunt de metro nemen van 15.24 uur vanaf Waterlooplein.

Deze dag is op eigen risico.

Ik wens ons allemaal een schitterende dag.
Ria Roelandse,

ZONDAGMIDDAGBORREL
De eerstvolgende is op zondagmiddag 19 januari. Vanaf 15.00 uur tot ongeveer 17.00 uur ontmoeten we elkaar bij Café/Restaurant JANS'. Er is geen programma; u kunt op uw eigen tijd komen (en gaan).
Adres: Velperbuitensingel 25, 6828 CV Arnhem. De kosten van consumpties zijn (uiteraard) voor uw eigen rekening.

Inlichtingen bij Inge Zijlstra, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefoon 3231013.

ACTIVITEITEN IN DE MAANDEN FEBRUARI/MAART 2020
- 12 februari: lezing over vogels in Arnhem
- 25 maart: Algemene Vergadering en na afloop een lezing

Deelname aan een activiteit van de Vereniging is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.